1.11.10

Μοναδικές εμπειρίες στο 1ο live του «X- Factor»

Το μεγαλύτερο μουσικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης ξεκίνησε δυναμικά! Η εντυπωσιακή πρεμιέρα των «X- FACTOR live shows» καθήλωσε πολύ κόσμο στο σπίτι του πετυχαίνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Το 1ο X- FACTOR live show τα είχε όλα: ρυθμό, ζωντάνια, δυνατές συγκινήσεις, 16 υπέροχους καλλιτέχνες και έναν μοναδικό, όπως πάντα, Σάκη Ρουβά. Ο Νο 1 pop star της χώρας μας μάγεψε το κοινό και κέρδισε τις εντυπώσεις τραγουδώντας ζωντανά το καινούργιο του hit, «Παράφορα». Όμως είναι δύσκολο να πει κανείς ποιος έκλεψε την παράσταση, αφού και οι 16 υποψήφιοι του φετινού X- FACTOR μάγεψαν το κοινό με τις ερμηνείες τους.
Η βραδιά όμως έπρεπε να κλείσει την πρώτη αποχώρηση. Δύο διαγωνιζόμενοι που άκουσαν πολύ κολακευτικά σχόλια από τους κριτές, βρέθηκαν υποψήφιοι για αποχώρηση. Ήταν οι T.U. από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους και η Έλενα Γεωργίου από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη. Οι κριτές ισοψήφησαν κι έτσι τη λύση έδωσε το τηλεοπτικό κοινό με την ψηφοφορία του: η 16χρονη Έλενα από την Κύπρο ήταν η πρώτη που αποχαιρέτησε το X- FACTOR και η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι η πρώτη από τους κριτές που έμεινε με 3 παίκτες.

Το επόμενο ραντεβού για το δεύτερο live show δίνεται την ερχόμενη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 21:00, για μια ακόμα live μουσική εμπειρία γεμάτη δυνατές συγκινήσεις.

zougla.gr