22.10.11

Γιατί έφυγε τελικά ο Αιμίλιος Λιάτσος από το Star; Όλη η αλήθεια!


Ο Αιμίλιος Λιάτσος αποτελεί παρελθόν παρελθόν από το Star! Το κανάλι έβγαλε μία ανκοίνωση με την οποία φωτίζει το παρασκήνιο και εξηγεί τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν στην ξαφνική διακοπή μιας πετυχημένης συνεργασίας χρόνων...


«Ο κ. Λιάτσος ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με το Star γιατί επιθυμεί να αφιερώσει όλο του τον χρόνο στην εφημερίδα του Παρασκευή + 13. Η σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία δεν του δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται συγχρόνως και στα δύο του καθήκοντα.

Το Star με λύπη αποδέχθηκε το αίτημά του, τον ευχαριστεί για την 8χρονη συνεργασία και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Ο Αιμίλιος Λιάτσος θα θεωρείται πάντα μέλος της οικογένειας του Star, άλλωστε συνδέεται με στενή φιλία με τη διοίκηση του καναλιού».

Το γεγονός ότι ο Αιμίλιος έχει ρίξει όλο το βάρος στην "Παρασκευή και 13" φαίνεται, άλλωστε, και από το πόσο καλοδουλεμένη είναι η εφημερίδα, ενώ τα καλύτερα λόγια έλεγε την Παρασκευή το πρωί και ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή: «Η ανεξάρτητη εφημερίδα του φίλου μου του Αιμίλιου Λιάτσου» έλεγε και ξανά έλεγε, στελνοντάς του παράλληλα και την καλημέρα του από... αέρος!

markos.tv