19.6.12

Νέος διευθυντής προγράμματος στο Love Radio 97,5


Από την Δευτέρα 11 Ιουνίου ο Αντώνης Παπαβομβολάκης ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος του Love Radio 97,5! O Αντώνης Παπαβομβολάκης είναι Δισκογραφικός Παραγωγός, Συνθέτης και Eρμηνευτής. Γνωστός από το δίδυμο Σύνθεσης και Στίχου Πήγασος με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό και βασικός ερμηνευτής των Replete Bros, είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε κοντά στο σταθμό από την δημιουργία του, το 1996.Δημιούργησε -μαζί με τον αδελφό του Δημήτρη- τα δεκάδες μουσικά σήματα του σταθμού όλων των ετών μέχρι σήμερα, αποσαφηνίζοντας μουσικά την διαφορετικότητα του μουσικού προφίλ του Love Radio 97,5, απ’ όλα τα άλλα ραδιόφωνα της χώρας.

«Στόχος της νέας διεύθυνσης είναι το απρόσκοπτο ταξίδι στη μουσική αλήθεια του ερωτικού σταθμού. Ο έρωτας ξέρει να νικάει ανεξαρτήτως συνθηκών, τόπων, χρόνων και αυτό είναι η νέα σημαία μας.
Θα δηλώσουμε με κάθε τρόπο την αλήθεια του Love Radio 97,5, ποιοτικά, σύγχρονα, συγκινησιακά, μια αλήθεια γεμάτη έρωτα, ενέργεια, φρεσκάδα, απαλλαγμένη από οτιδήποτε ευκαιριακό και ανυπομονούμε για την ανταπόκριση»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ LOVE RADIO