6.7.12

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εξηγεί τι συμβαίνει με το πρωινό


Με τα δημοσιεύματα σχετικά με το καλοκαιρινό πρωινό του ANT1 να διαδέχονται το ένα το άλλο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα του Star για τις συζητήσεις που έχει κάνει η ίδια με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Αν και αρχικά η 30χρονη παρουσιάστρια είχε σχεδόν καταλήξει σε συμφωνία με τον σταθμό, η διοίκηση αποφάσισε να ξανασκεφθεί το μπάτζετ της εκπομπής, με αποτέλεσμα όλα προς το παρόν να είναι παγωμένα.
«Περιμένω να εξελιχθεί η κατάσταση» δήλωσε η ίδια η Σταματίνα, που την ερχόμενη Δευτέρα επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στο πρωινό ως παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής ενότητάς του. «Ξέρω ότι από τον σταθμό υπάρχει η καλή πρόθεση, δεν ξέρω όμως τι θα γίνει» συνέχισε. «Κρατώ ότι μου έγινε αυτή η προσέγγιση και η πρόσκληση για συνεργασία. Αν αυτό ευοδωθεί, θα είμαι πολύ χαρούμενη. Αλλά περιμένω να δω τι θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα σενάρια που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με το πρωινό του καλοκαιριού του ΑΝΤ1 θέλει τους υπεύθυνους του σταθμού να σκέφτονται το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα μόνο το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής –κάτι που θα αφήσει «εκτός» την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

yupiii.gr