2.7.13

Σάλος με Λόπεζ: Τραγούδησε «Χρόνια Πολλά» σε γενέθλια δικτάτορα VIDEO


«Χρόνια πολλά κύριε Πρόεδρε», ευχήθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στον πρόεδρο του Τουρκμενιστάν, Γκουρμπανγκούλ Μπερντουμουκχανεντόφ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Με την εμφάνισή της στο γενέθλιο πάρτι προς τιμήν του προέδρου του Τουρκμενιστάν, η Λατίνα τραγουδίστρια έκανε έξαλλους ακτιβιστές και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων απ΄ όλο τον κόσμο που έσπευσαν να την επιπλήξουν για την μουσική της... παρέμβαση σε μια χώρα της κεντρικής Ασίας όπου το δικτατορικό καθεστώς παραβιάζει κατάφωρα τα ατομικά δικαιώματα.

Η Λόπεζ αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση για να δικαιολογήσει την εμφάνισής της για την οποία η αμοιβή της υπολογίζεται στα 1, 4 εκατομμύρια δολάρια.
 

Η ανακοίνωση του συμβόλου της ποπ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Τζένιφερ Λόπεζ  και μερικοί άλλοι καλλιτέχνες κλήθηκαν να εμφανιστούν σε μια ιδιωτική εταιρική εκδήλωση για την China National Petroleum Corporation, που έγινε για τα στελέχη της κυβέρνησης του Τουρκμενιστάν. Η εκδήλωση αυτή δεν ήταν μια κυβερνητική ή πολιτική εκδήλωση. Οι εκπρόσωποί της είχαν ελέγξει τις λεπτομέρειες και δεν υπήρχε θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάθε είδους. Σε άλλη περίπτωση η Τζένιφερ δεν θα είχε αποδεχθεί την πρόσκληση. Η China National Petroleum Corporation υπέβαλε την αίτηση για "χαιρετισμό γενεθλίων" , ένα λεπτό πριν η Jennifer βγει στη σκηνή. Αυτό δεν προβλεπόταν στο συμβόλαιό της. Το έκανε από ευγένεια».


blog.gr