26.8.13

Ραδιοφωνικές εξελίξεις (Συνεχής ενημέρωση)


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο Σεπτέμβριος εκτός από τα τηλεοπτικά και για τα ραδιοφωνικά δρώμενα. Το MME Today σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις. Το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς. 


ΡΥΘΜΟΣ 94,9 - Εκτός από το πρωινό ο Νίκος Παπαδάκης! 
   
Σύμφωνα με πληροφορίες του MME Today, εκτός ΡΥΘΜΟΥ 94,9 μένει ο Νίκος Παπαδάκης. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα συνεχίσει η Κατερίνα Ζαρίφη στην πρωινή ζώνη του σταθμού και με ποιον θα λέει την πρώτη καλημέρα! Ακούγεται έντονα το όνομα του Ευθύμη Ζησάκη («Π.Ε.Δ.Ε.Σ.») για το πρωινό του σταθμού. 


SFERA 102,2 - Αποχώρησε η Μαρία Φραγκάκη από τον SFERA 102,2 - Που θα βρίσκεται τη νέα σεζόν? 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του MME Today, η Μαρία Φραγκάκη απόχώρησε από τον SFERA 102,2 

Που θα βρίσκεται τη νέα σεζόν...?Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη Μαρία Φραγκάκη θα την ακούμε καθημερινά από την συχνότητα του DERTI 




Η Ελένη Καρποντίνη με καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή


Σύμφωνα με πληροφορίες του MME Today, η όμορφη παρουσιάστρια Ελένη Καρποντίνη θα παρουσιάζει τη δική της καθημερινή εκπομπή σε ζώνη υψηλής ακροαματικότητας σε ελληνικό μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό. Το ΜΜΕ Today θα σας αποκαλύψει σύντομα και ΠΡΩΤΟ τον ραδιοφωνικό σταθμό και όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή.

LOVE RADIO - Με Κατερίνα και Δημήτρη το πρωί

Το πετυχημένο πρωινό δίδυμο Κατερίνα Αθανασίου και Δημήτρη Ψεματίκα, θα ακούμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του LOVE RADIO 97,5. Η Κατερίνα & ο Δημήτρης αποχώρησαν πρόσφατα από τον Galaxy 92,  μετά από μια πολύ καλή χρονιά με υψηλά νούμερα ακροαματικότητας. 

 

SFERA 102,2 - Με καθημερινή εκπομπή στον SFERA 102,2


Η Γιώτα Τσιμπρικίδου με καθημερινή εκπομπή στον SFERA 102,2. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MME Today, η Γιώτα Τσιμπρικίδου που αποχώρησε από τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM και εντάχθηκε στο δυναμικό του SFERA 102,2 θα παρουσιάζει 4ωρη καθημερινή εκπομπή σε ζώνη υψηλής ακροαματικότητας στο νέο προγράμμα του σταθμού. 

ΛΑΜΨΗ 92,3 - Αλλαγές στο πρωινό ετοιμάζει ο Μάκης! 

Το πολύ πετυχημένο πρωινό του ΛΑΜΨΗ 92,3 με τον Μάκη Πουνέντη, την Μαρία Ηλιάκη και την Μαρία Μπεκατώρου δε θα συνεχίσει τη νέα σεζόν. Τα κορίτσια του Μάκη δε θα είναι δίπλα του ωστόσο έχουν κλειδώσει οι γυναικείες παρουσίες που θα έχει στην πρωινή του εκπομπή. Σύντομα το MME Today θα σας αποκαλύψει τα ονόματα... Stay Tuned 

89,8 ΔΡΟΜΟΣ - Χωρίς Περρή και Παπαβασιλείου το πρωινό!
Την τελευταία καλημέρα της πρωινής εκπομπής του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ από τον Βαγγέλη Περρή και την Έλενα Παπαβασιλείου την ακούσαμε στα τέλη Ιουλίου. Το επόμενο πρωινό του σταθμού είναι έτοιμο και το MME Today θα σας το αποκαλύψει πολύ σύντομα! Stay Tuned! 



ΡΥΘΜΟΣ 94,9 - Εκτός ο Νίκος Μάρκογλου! - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ
Σύμφωνα με πληροφορίες του MME Today, ο Νίκος Μάρκογλου που έκανε για χρόνια το TOP 20 στον ΡΥΘΜΟ 94,9 δε θα είναι στο σταθμό την επόμενη σεζόν και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλο ελληνικό ραδιόφωνο. Πολύ σύντομα θα ενημερωθείτε για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη από το MME Today... Stay Tuned


GALAXY 92 - Αποχώρησε το πρωινό με την Κατερίνα και τον Δημήτρη!
Εκτός GALAXY θα είναι από την επόμενη σεζόν η Κατερίνα Αθανασίου και ο Δημήτρης Ψεματίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες το δίδυμο είναι πολύ κοντά σε νέα συνεργασία και το MME Today θα σας αποκαλύψει πρώτο τον επόμενο σταθμό τους! 


SFERA 102,2 - Η Γιώτα Τσιμπρικίδου στον SFERA! 

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου αποχώρησε από τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον SFERA 102,2. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του MME Today η Γιώτα Τσιμπρικίδου αναλαμβάνει το marketing του σταθμού και δε θα παρουσιάζει κάποια εκπομπή.