15.2.14

O Νίνο γιόρτασε τον έρωτα με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM

Εβδομηνταπέντε τυχεροί ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm που κέρδισαν τις VIP προσκλήσεις, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή σε απόσταση αναπνοής & να ακούσουν μαζί του τα πιο ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών, σε ένα Live & unplugged εμφάνιση.

Οι νικητές του διαγωνισμού συναντήθηκαν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα, στο Studio Sierra για να οδηγηθούν σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα προκειμένου να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον αγαπημένο τους τραγουδιστή. 

Ο Νίνο, ανανεωμένος και πολύ χαρούμενος, υποδέχτηκε τους θαυμαστές του σε μία εμφάνιση με πολύ ερωτική διάθεση και καλή μουσική, ερμηνεύοντας πολύ αγαπημένα του κομμάτια. Τα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν το «14 Φλεβάρη» και το « Ερωτά μου» με τον κόσμο να τα σιγοτραγουδά, χειροκροτώντας τον θερμά. Όπως δήλωσε και ο ίδιος τα τρία κομμάτια που ξεχωρίζει είναι το «Μάτια μπλε», «Μάτια δίχως λογική» και «Σμπαράλια» και αυτό φάνηκε και στη μοναδική ερμηνεία του. 

Μετά την ολοκλήρωση της unplugged συναυλίας, ο Νίνο ευχαρίστησε τον ραδιοφωνικό σταθμό 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm για την συνεργασία, αλλά και τους ακροατές και παραδέχτηκε ότι είχε τρομερό άγχος, αλλά η ζεστασιά του κοινού τον έκανε να το αποβάλει πολύ γρήγορα, ενώ εξομολογήθηκε ότι είναι το καλύτερο live που έχει κάνει ποτέ.