16.4.14

Ελεονώρα Μελέτη: “Την επόμενη σεζόν μπορεί και να καθίσω σπίτι μου. Κάποιοι εδώ & 10 χρόνια...”

Η Ελεονώρα Μελέτη με ανανεωμένο look, αποκαλυπτική όσο ποτέ μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO για τα δημοσιεύματα που θέλουν να κόβεται η εκπομπή της αλλά και για τη σχέση της με το κανάλι Star. 


Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη είπε: “Πλέον αυτού του είδους τα δημοσιεύματα για μένα είναι ρουτίνα. Γράφονται και αναπαράγονται, σχεδόν copy paste, από το 2005. Το μόνο που αλλάζει είναι το έτος και το όνομα της εκπομπής. Όχι δεν με έχουν κουράσει, απλώς κάποιες φορές με στεναχωρούν. Νομίζω ότι είναι καιρός κάποιοι να το πάρουν απόφαση ότι υπάρχω στην τηλεόραση! Το πολεμάνε να φύγω 10 χρόνια, αλλά δεν τους έχει κάτσει. Και στην τελική δεν έχουν κουραστεί να βγαίνουν κάθε φορά αναξιόπιστοι και ανακριβείς όταν το ρεπορτάζ τους δεν επαληθεύεται;”

Συνεχίζοντας η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε ότι ουδέποτε υπήρξαν σύννεφα στη συνεργασία της με το Star: "Με το Star δεν έχω έρθει ποτέ σε ρήξη ή σύγκρουση ούτε έχω τσακωθεί προσωπικά με τους ιθύνοντες. Δεν έχουμε ποτέ διαφωνήσει σε βαθμό που να προκληθούν στη σχέση μας αρνητικά συναισθήματα ή έστω μια ψυχρότητα”.