22.5.14

Golden Barista: Πρεμιέρα για την Ευαγγελία Αραβανή στο Mega


Παρασκευή 30 Μαΐου, στις 23:30 κάνει πρεμιέρα ο διαγωνισμός που θα αναδείξει τους δυο καλύτερους Έλληνες Baristi, έναν επαγγελματία και ένα λάτρη του καφέ. 


Τον διαγωνισμό θα παρουσιάσει η Ευαγγελία Αραβανή! 
Κριτές θα είναι ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου καθώς και δύο επαγγελματίες του χώρου, ο Βασίλης Δεληλίγκας και ο Φώτης Λέφας.
Ρόλος τους είναι να αξιολογούν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων αλλά και να τους συμβουλεύουν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, προκειμένου να αναδείξουν τους νικητές. Μετά από εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχών για τον διαγωνισμό του Golden Barista επικράτησαν τρεις επαγγελματίες baristi και εννιά λάτρεις του καφέ. 
Αυτοί καλούνται να συνεργαστούν σε ομάδες των τεσσάρων πάνω σε διάφορες δοκιμασίες στις οποίες θα φανούν οι γνώσεις τους στην προετοιμασία ενός ροφήματος. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από έναν επαγγελματία barista και τρεις λάτρεις του καφέ. Οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές καθώς οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αναδείξουν το ταλέντο τους στην παρασκευή του τέλειου καφέ καθώς και στη γευσιγνωσία, στη δημιουργία πρωτότυπων ροφημάτων με την προσωπική τους υπογραφή κ.ά.