24.4.15

The Voice 2: Πρώην παίκτρια του σόου αφήνει τις αιχμές της κατά της παραγωγής

Η Ιλάνα Κολλίτση είναι μία από τις παίκτριες του The Voice 2, η οποία κατάφερε να φτάσει μέχρι το 2ο battle, όπου και αποχώρησε μιας και ο coach της Μιχάλης Κουινέλης επέλεξε την άλλη διαγωνιζόμενη Κατερίνα Καμπανέλλι. Ο λόγος που άφησε εκτός την Ιλάνα είναι ότι περίμενε από εκείνη την υπέρβαση και δεν την είδε, αλλά ήταν άψογη στην ερμηνεία της.


Η Ιλάνα Κολλίτση θέλησε να γράψει στον λογαριασμό της στο facebook όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια παραμονής της στο show. Αφού λοιπόν μίλησε για μοντάζ κατηγόρησε ότι το συγκεκριμένο show, παρόλο που λέγεται «Η Φωνή», έχει και άλλα κριτήρια. Όμως, ευχαρίστησε τον Ant1 για την ευκαιρία που της έδωσε και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την υποστήριξη, και που είσασταν μαζί μου σε αυτό το απίστευτο ταξίδι. Πρώτα απ΄όλα να συγχαρώ τη συμπαίκτριά μου Katie Kampanelli με την οποία μοιραστήκαμε πολλές στιγμές που μας έφεραν κοντά... άλλες όμορφες, άλλες δύσκολες! Δεν θα προσποιηθώ πως δεν στενοχωρήθηκα... ούτε πως τα πράγματα κύλησαν σε όλες τις περιπτώσεις ομαλά και σωστά, όπως κατ΄εμένα θα έπρεπε σε ένα show φωνής. Όντως είναι πολλά που γίνονται «behind the scenes»... Ωραίες οι ιστοριούλες που φτιάχνει μία παραγωγή για τηλεθέαση, ωραία και τα μοντάζ που γίνονται για να εξυπηρετηθεί αυτό που θέλει να προβάλει η παραγωγή, αλλά κρίμα να μην νοιαζόμαστε για τους υποψήφιους που παλεύουν ίσως για το πιο μεγάλο όνειρο της ζωής τους και να εστιάζουμε σε πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με τη φωνή ειδικά σε ένα «Voice»...»

Δείτε την ανάρτηση:


{via toratora.gr}