30.6.15

To post της Αραβανή που εξόργισε τη Συνατσάκη!

Με τις πολιτικές εξελίξεις να είναι ραγδαίες στη χώρα, η Ευαγγελία Αραβανή ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram που προκάλεσε αντιδράσεις.Πώς απάντησε η Συνατσάκη.

«Καλή Κυριακή σε όλους!!! Η Ελλάδα είναι πλούσια από μόνη της....και αυτό δεν μπορεί να μας το πάρει κανένα», ήταν τα λόγια της Ευαγγελίας Αραβανή που συνόδευαν τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, με σκάφη στο βάθος, την ώρα που στην Ελλάδα οι πολιτικές εξελίξεις ήταν ραγδαίες.


Ακολούθησαν διάφορες αντιδράσεις από τους ακολούθους της, όπως: «εχω κ κότερο,παμε μια βολτα?αμαν με τις ξανθιες τηλεπερσονες που ποσταρουν φωτο απο κοτερατλ κ ειδικα αυτη τη κυριακη», «Ψωνιο», «έτσι είναι...ο καθένας κ μικρόκοσμος του», «Η κοπελα εχει βαλει στα hashtag θαλασσα ηλιος ελπιδα.δεν εννοουσε τα κοτερα.δε νομιζω οτι ειχε κακη προθεση,εννουσε οτι η Ελλαδα ειναι μια ομορφη χωρα!» και άλλα πολλά.

Εκείνη που αντέδρασε όμως, δημόσια, ήταν η Μαίρη Συνατσάκη που την έσφαξε με το γάντι, αναρτώντας τη φωτογραφία της Αραβανή στο Twitter και έγραψε: «#sea #sun #kotera #istioploika/καμιά φορά δεν χρειάζεται να ποστάρουμε κάτι σώνει και ντε. Δεν είναι ΑΛΛΗ μια Κυριακή».

Για την ιστορία να πούμε ότι η Ευαγγελία Αραβανή δεν αντέδρασε και δεν πόσταρε καμία εικόνα μετά από αυτή που αποτέλεσε αιτία «κραξίματος»  



πηγή: thetoc.gr