30.6.15

Ζωή Κωνσταντοπούλου: O καυγάς με την Σία Κοσιώνη on air - VIDEO


Τεταμένα τα πνεύματα, στην συνέντευξη της Προέδρου της Βουλής, στον ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντούσε με το γνωστό της τρόπο, μιλώντας χωρίς να ακούει ουσιαστικά τις ερωτήσεις, φτάνοντας να σχολιάσει ακόμη και τον τρόπο, που της έθετε τις ερωτήσεις η δημοσιογράφος, λέγοντας: «Να κάνω εγώ τις ερωτήσεις και εσείς να απαντάτε». Τότε έλαβε την απάντηση: «Νιώθω πραγματικά ότι σας ενοχλούν οι ερωτήσεις».


«Δεν θέλετε να κάνετε συνέντευξη, κυρία Πρόεδρε. Με διακόπτετε συνέχεια. Νιώθω πραγματικά ότι σας ενοχλούν οι ερωτήσεις» ανέφερε η δημοσιογράφος. «Αν θέλετε να σας απαντήσω θα πρέπει να πάψετε να με διακόπτετε» επέμεινε η Πρόεδρος της Βουλής, με την Σία Κοσιώνη να αντιδρά λέγοντας: «Ναι. αλλά θα ξημερώσουμε κυρία Κωνσταντοπούλου».

Άξιες αναφοράς είναι και οι επιθετικές ατάκες της Προέδρου της Βουλής, όπως: «Οι ιδιωτικοί σταθμοί έχουν πιάσει από το πρωί εργολοβία, με πρωταγωνιστές εσάς τον κ. Παπαδημητρίου, τον κ. Μπογδάνο, τον κ. Πορτοσάλτε, την κ. Τρέμη και τον κ. Πρετεντέρη, υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Υπηρετείτε τα συμφέροντα των δανειστών».

Μάλιστα, η εξέλιξη της συζήτησης, έγινε και έντονα προσωπική, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να ξεπερνά τα όρια. Απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου, σχετικά με το ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης κάνουν λόγο για σχέδιο ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη δραχμή, την ρώτησε: «Εννοείτε τον κ. Μητσοτάκη, τον κ . Μπακογιάννη την κα Μπακογιάννη; Ποιον εννοείτε;». Η Σία Κοσιώνη, έκπληκτη από την εξέλιξη της συζήτησης, σχολίασε το χτύπημα κάτω από τη ζώνη: «Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο. Μην απαντάτε με προσωπικούς υπαινιγμούς γυναίκα προς γυναίκα».

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στην συνέντευξη:

Πηγή peoplegreece.com