2.9.15

«Happy Day» στον Alpha - Πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου


Για τρίτη σεζόν, το επιτυχημένο «Happy Day στον Alpha» έρχεται να δώσει ενέργεια στα πρωινά μας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 08:00, επιστρέφουν για να διώξουν ό,τι δυσάρεστο βρεθεί στον δρόμο μας.

Το «Happy Day στον Alpha», ανανεωμένο, με νέες πρωτότυπες στήλες και τους παρουσιαστές σε... περιπέτειες, αποτελεί για ακόμα μία σεζόν εναλλακτική διέξοδο στη μονότονη καθημερινότητα.

Τι να περιμένουμε...

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ως άλλος «Dr. Παπ», θα αναλύει με μία δική του μέθοδο θέματα σχέσεων, ενώ παράλληλα θα κάνει «Rewind» στη ζωή αγαπημένων προσώπων της showbiz και θα τρυπώνει «Πίσω από τις κάμερες», όπου θα συναντά ανθρώπους που γνωρίζουν την τηλεόραση από την καλή αλλά και την... ανάποδη.

Η Ελένη Τσολάκη θα κάνει «Flashback» στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και θα επισκέπτεται μέρη – σήματα κατατεθέν γνωστών ταινιών. Θα ξαπλώνει και θα «εξομολογεί» τον καλεσμένο της «Στον λουτήρα» και φυσικά… θα «Χορεύει» τον καιρό.

Ο Κώστας Φραγκολιάς έχει βάλει στόχο να ζήσει «Extreme Fragoal» περιπέτειες και να μπει σε έναν κόσμο λίγο πιο... «Underground».





Όλα αυτά, την ώρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μοιράζεται μαζί μας απλές, καθημερινές στιγμές με όψεις πιο ευαίσθητες και τρυφερές.

Συγχρόνως, επειδή η επικαιρότητα τρέχει, ο Δήμος Βερύκιος με τον παρτενέρ του Σπύρο Λάμπρου, από το ραδιόφωνο του Alpha 989 θα μεταφέρουν τον παλμό της ημέρας.

Τέλος, φίλοι και συνεργάτες θα δίνουν το δικό τους στίγμα σε θέματα ποικίλης ύλης.

Μεταξύ άλλων, στην παρέα θα βρίσκονται οι fashion bloggers Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, η αισθητικός και make up artist Λεάννα Μάρκογλου, η chef Ιωάννα Τσολομήτη που θα παρουσιάζει ζητήματα οικιακής οικονομίας, καθώς και οι δημοσιογράφοι Ζωή Κρονάκη για θέματα παιδιού και Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου για λύσεις διακόσμησης.