10.9.15

Η Δούκισσα Νομικού αναλαμβάνει το "Joy"


Είναι ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ετών. Την έχουμε δει να παρουσιάζει shows, να παίζει στον κινηματογράφο, να κάνει πασαρέλα, να τραγουδάει ακόμα και να ερωτεύεται αφού οι φετινές διακοπές της  στη Μύκονο με τον αγαπημένο της έμοιαζαν με τρυφερό φωτορομάντζο σε συνέχειες.

Η ίδια δεσμεύεται με συμβόλαιο, ήταν από την αρχή δεδομένο ότι το κανάλι θα φρόντιζε να αξιοποιήσει το "δυνατό χαρτί" του με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι λοιπόν, τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις ώστε να αναλάβει την παρουσίαση του γυναικείου μαγκαζίνο "Joy" που είχε μετακομίσει αθόρυβα στον ΑΝΤ1 από τις αρχές του καλοκαιριού. 
Αυτή τη φορά όμως η εκπομπή θα αλλάξει ύφος, θα γίνει πιο προσωποκεντρική, ώστε το προϊόν να ταυτιστεί με την παρουσιάστρια- έτσι λοιπόν η Δούκισσα, δεν θα περιοριστεί μόνο στις συνεντεύξεις αλλά θα τη βλέπουμε και στις άλλες ενότητες της εκπομπής. Η ακριβής ώρα μετάδοσης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή (αν θα είναι μεσημέρι ή απόγευμα δηλαδή), ούτε η συμφωνία έχει κλείσει οριστικά, αλλά όπως μαθαίνουμε, όλα είναι σε πολύ καλό δρόμο και, εκτός απροόπτου, είναι θέμα χρόνου οι επίσημες ανακοινώσεις.

entertv.gr