23.11.15

Εντυπωσιακή έναρξη των Χριστουγέννων στο Athens Metro Mall με τον 95,2 Αthens Dee Jay


Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, το Athens Metro Mall και o 95,2 Αthens Dee Jay, κήρυξε την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου σε ένα φαντασμαγορικό event. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Claydee απογείωσε τη διάθεση των θεατών στο πρώτο Christmas Live Stage της σεζόν, στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων.

Στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο Athens Metro Mall, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σήμανε και επίσημα την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, ανακοινώνοντας μια σειρά από μοναδικές συναυλίες, δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.



Παράλληλα, παρότρυνε όλους να «αγκαλιάσουν» τη σημαντική στήριξη του Athens Metro Mall στο έργο του MDA EΛΛΑΣ (Σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) αφού καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, μέρος των εσόδων από τις αγορές που θα πραγματοποιούνται στο Athens Metro Mall, θα δοθούν για να καλύψουν τις πολύτιμες ανάγκες του Christmas Live Stage.



Ζήστε και εσείς τη χαρά των γιορτών από νωρίς, αφού η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τη διάθεση για shopping & διασκέδαση στην πιο χριστουγεννιάτικη μουσική σκηνή των  Christmas Live Stage του Athens Metro Mall, με μοναδικές live συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών από τον Λάμψη 92,3! 


Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ανεβαίνουν στη σκηνή και… ανεβάζουν τη διάθεση ο αγαπημένος Γιώργος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τη Χριστίνα Σάλτη και τη Josephine! Η Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένη στη Demy και τον Στέλιο Λεγάκη ενώ στις 18 Δεκεμβρίου οι Μέλισσες «ταρακουνούν» τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Athens Metro Mall με τους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής τους, σε ένα Christmas Live Stage που δεν πρέπει να χάσει.



Τα Christmas Live Stages του Athens Metro Mall ξεκινούν στις 20.00 και έχουν ελεύθερη είσοδο, αλλά η μουσική Χριστουγεννιάτικη γιορτή σας περιμένει από τις 6 το απόγευμα όπου αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Λάμψη 92,3 FM  θα μεταδίδουν  ζωντανά το πρόγραμμά τους μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, σε άμεση επαφή με το κοινό.