5.10.10

Δυο ακόμα reality απο τον ALPHA

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του χορευτικού «So You Think You Can Dance» και το μουσικό «Must Be The Music» απέκτησε η τηλεόραση του ALPHA.

Το «So You Think You Can Dance» είναι γνωστό στο ελληνικό κοινό, καθώς μεταδόθηκε για δύο συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν από την τηλεόραση του MEGA, έχοντας παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι της Κάντζας απέκτησε και το «Must Be The Music». Στο συγκεκριμένο talent show, από τη Βρετανία ορμώμενο, αναζητείται το μεγάλο ταλέντο στη μουσική.

Σε σύγκριση με τα «X-Factor», «Greek Idol», «Super Idol», «Fame Story», «Dream Show» στο «Must Be The Music» οι υποψήφιοι δεν κρίνονται αποκλειστικά και μόνο με τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και με βάση τη μουσική τους παιδεία.

Έτσι, ακόμη και ένας πιανίστας μπορεί να συμμετέχει και να αποδείξει πως κατέχει τη μουσική στα δάχτυλα. Παράλληλα, οι υποψήφιοι έχουν τον πλήρη έλεγχο στις επιλογές των κομματιών και μπορούν ακόμη και να παρουσιάσουν δικές τους συνθέσεις.

Ο ALPHA «έκλεισε» για έξι ζωντανά show, ενώ οι
δεκαπέντε υποψήφιοι που θα καταφέρουν να μπουν από τις ακροάσεις στα ζωντανά show θα αναμετρηθούν ανά ομάδες σε τρεις ημιτελικές φάσεις. Δύο νικητές από κάθε φάση θα εισέλθουν στον μεγάλο τελικό.

tvnea