5.10.10

Όλοι οι παίκτες του Big Brother


 


Το ΜΜΕ Today σας παρουσιάζει όλους του παίκτες του big brother... 









ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ


Επάγγελμα: Φοιτήτρια νοσηλευτικής
Ημερομηνία γέννησης: 21/09/1990
Χόμπι: Χορός, ηθοποιία, συγγραφή, ζωγραφική, γλυπτική
Ύψος: 174 cm
Βάρος: 60 kg

Η Βαλεντίνα είναι από την Κρήτη, σπουδάζει νοσηλευτική. Έχει μία σχέση εδώ και ένα χρόνο. Ζει με τον φίλο της και την μητέρα του. Της αρέσει πολύ να γυμνάζεται και να χορεύει. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα και μάλιστα μας λέει πως αν ο φίλος της βγει με άλλη γυναίκα τότε δεν θα έχει πρόβλημα αυτός αλλά το τρίτο πρόσωπο. 


ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.
Επάγγελμα: Δημοτικός υπάλληλος
Ημερομηνία γέννησης: 07/12/1975
Χόμπι: -
Ύψος: 183 cm
Βάρος: 90 kg

Αγαπάει πολύ τα ζώα και έχει τέσσερα σκυλιά, τρεις γάτες, έναν παπαγάλο και δύο χελώνες. Έχει ένα χρόνο σχέση και αυτή τη στιγμή μένει μαζί με την κοπέλα του. Αυτό που τον έχει στενοχωρήσει είναι ο χωρισμός των γονιών του. Λατρεύει τη μητέρα του και μπορεί να βγει εκτός εαυτού αν κάποιος την προσβάλει. Επίσης, έχει τέσσερις αδερφές τις οποίες προσέχει σαν τα μάτια του. Το όνειρο του είναι να αποκτήσει το δικό του σπίτι.


ΕΛΙΝΑ


Επάγγελμα: Χορεύτρια και χημικός
Ημερομηνία γέννησης: 01/09/1984
Χόμπι: Ρυθμική, ενόργανη, χορός, γυμναστική, πάρτυ, shopping
Ύψος: 170 cm
Βάρος: 57 kg

Η Ελίνα είναι χορεύτρια και τώρα τελειώνει χημικός στο πανεπιστήμιο. Ζούσε χρόνια στην Νορβηγία ήρθε στην Ελλάδα γιατί ερωτεύτηκε. Στη σχέσεις δεν μπορεί τις ζήλιες και να την καταπιέζουν. Έχει μία σχέση τους τελευταίους τρεις μήνες.



ΓΙΑΝΝΗΣ Φ.
Επάγγελμα: Πολυτεχνίτης και γεωργός
Ημερομηνία γέννησης: 22/12/1989
Χόμπι: Μουσική
Ύψος: 170 cm
Βάρος: 75 kg

Μένει με την οικογένεια του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αγαπάει υπερβολικά τον πατέρα του και τον θαυμάζει. Είναι παραδοσιακός άντρας και θέλει η γυναίκα, η οποία θα είναι μαζί του να είναι κυρία. Έχει μια σχέση τέσσερα χρόνια και κάποια μέρα όπως λέει και ο ίδιος θα την παντρευτεί. Του αρέσει πολύ να μαγειρεύει αλλά όχι να κάνει δουλειές του σπιτιού. Είναι πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει και του αρέσει να πηγαίνει με την παρέα του στο καφενείο για ρακί.



ΕΒΕΛΙΝΑ

Επάγγελμα: Μοντέλο, Σερβιτόρα
Ημερομηνία γέννησης: 24/10/1987
Χόμπι: Modeling
Ύψος: 176 cm
Βάρος: 55 kg

Η Έβελιν κατάγεται από την Πολωνία ζει 14 χρόνια στην Ελλάδα. Της αρέσει πολύ εδώ δεν θέλει να επιστρέψει στην Πολωνία. Ήταν μοντέλο αλλά σταμάτησε όταν της ζήτησαν να χάσει κιλά. Όπως είπε μετά από συζήτηση που έκανε με την μητέρα της αποφάσισε να βάλει πάνω από το μόντελινγκ την υγεία της. Με την μητέρα της έχει πολύ καλή σχέση. Δεν έχει σχέση αυτό το διάστημα, χώρισε πρόσφατα και μάλιστα είναι πολύ πληγωμένη.


ΓΙΩΡΓΟΣ
Επάγγελμα: Οδηγός
Ημερομηνία γέννησης: 12/07/1971
Χόμπι: Μουσική
Ύψος: 170 cm
Βάρος: 85 kg

Ζει στο Βόλο και δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother γιατί χρωστάει χρήματα στον πατέρα του. Αγαπάει τα σκυλάδικα και τη heavy metal και ήταν πάντοτε «μαλλιάς» - όπως αναφέρει και ο ίδιος. Σιχαίνεται τους δήθεν και τους ανθρώπους που λένε ψέματα. Μένει μόνος του και η μεγάλη του αγάπη είναι η μηχανή του. Έχει ένα τατουάζ στην πλάτη του, έναν αετό, ο οποίος συμβολίζει την ελευθερία και την υπερηφάνεια.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ


Επάγγελμα: Marketing
Ημερομηνία γέννησης: 03/05/1988
Χόμπι: Τραγούδι, ηθοποιία
Ύψος: 172 cm
Βάρος: 52 kg

Η Νικολέτα ζει μόνη της στην Αθήνα. Της αρέσουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες, όπως λέει δεν θα πλήρωνε ποτέ σε ένα ραντεβού αυτό είναι αντρική δουλειά. Ομολογεί πως είναι πεισματάρα και τσιγκούνα. Αγαπάει πάρα πολύ την μητέρα της, ενώ η πιο άσχημη στιγμή της ζωής της ήταν όταν ο πατέρας της έφυγε από το σπίτι όταν ήταν πολύ μικρή. Επέστρεψε όταν η Νικολέτα ήταν 15 ετών και της ζήτησε να φύγει μαζί του, κάτι που δεν έκανε.


ΑΝΤΩΝΗΣ

Επάγγελμα: Οδηγός και εκπαιδευτής rafting
Ημερομηνία γέννησης: 13/10/1980
Χόμπι: Μουσική, μοντάζ, σκάκι
Ύψος: 185 cm
Βάρος: 85 kg

Οι φίλοι του τον φωνάζουν Dito. Αγαπάει τα extreme sports και ότι έχει σχέση με το νερό. Όταν ασχολείται με τα extreme sports ξεχνάει τα πάντα. Έχει ξεχάσει το γάμο της αδερφής του και γενικά δε θυμάται επετείους ή ημερομηνίες γενεθλίων. Δε θα μπορούσε ποτέ να εργάζεται σε ένα γραφείο. Το θετικό στοιχείο ότι χαρακτήρα του είναι ότι χαμογελάει συνέχεια. Αυτόν τον καιρό δεν έχει σχέση. Η γυναίκα που θα καταφέρει να τον κατακτήσει είναι αυτή που δε θα τον ζηλεύει και θα τον ακολουθεί στα βουνά, τα ποτάμια και τα λαγκάδια – όπως λέει και ο ίδιος.


ΝΑΡΑ

Επάγγελμα: Χορεύτρια Λάτιν
Ημερομηνία γέννησης: 27/03/1984
Χόμπι: Χορός και τραγούδι
Ύψος: 180 cm
Βάρος: 68 kg

Η Νάρα είναι από την Βραζιλία ήρθε στην Ελλάδα στα 19 της χρόνια όταν ερωτεύτηκε έναν Έλληνα και στην συνέχεια τον παντρεύτηκε. Λίγα χρόνια αργότερα χώρισε γιατί όπως λέει θέλει να ζήσει την ζωή της, να γνωρίσει και άλλους άνδρες κλπ Ζει στην Αθήνα με την αδελφή της.


ΜΙΧΑΛΗΣ
Επάγγελμα: Ναυαγοσώστης
Ημερομηνία γέννησης: 22/11/1984
Χόμπι: Χορός και τραγούδι
Ύψος: 177 cm
Βάρος: 77 kg

Λατρεύει το χορό και το τραγούδι και ειδικά τον Michael Jackson. Προσέχει πολύ τη διατροφή του και γυμνάζεται καθημερινά στην παραλία για 30-40 λεπτά. Αυτή τη στιγμή δεν έχει σχέση. Ζει έναν ρομαντικό έρωτα – όπως λέει και ο ίδιος – από απόσταση, καθώς η κοπέλα του βρίσκεται στη Ρωσία. Έχει τρία τατουάζ, ένα στο χέρι, ένα στην κοιλιά και ένα στο πόδι. Του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό του και γι’ αυτό κάνει αποτρίχωση και βγάζει τα φρύδια του από τα δεκατέσσερα του χρόνια.


ΣΤΕΛΛΑ

Επάγγελμα: Ασφαλίστρια και Υπεύθυνη σε νυχτερινό μαγαζί
Ημερομηνία γέννησης: 01/10/1985
Χόμπι: Γυμναστήριο, διάβασμα, clubbing
Ύψος: 160 cm
Βάρος: 57 kg

Η Στέλλα είναι από την Κρήτη και όπως λέει στα Χανιά την γνωρίζουν όλοι καθώς είναι πολύ καλή στις δημόσιες σχέσεις. Ομολογεί πως μοιάζει στον πατέρα της. Κάνει παρέα μόνο με άνδρες καθώς με τις γυναίκες δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις. Της αρέσουν οι μικρές και παράνομες σχέσεις και κοιμάται πάντα μόνη της.


ΗΛΙΑΣ
Επάγγελμα: Ορκωτός Λογιστής
Ημερομηνία γέννησης: 24/10/1965
Χόμπι: Χορός, τραγούδι, σκάκι και γλυπτική
Ύψος: 175 cm
Βάρος: 74 kg

Ήρθε πρόσφατα από την Αφρική και μένει με τον πατέρα του. Αγαπάει πολύ τη μουσική και τρελαίνεται για τη φωτογραφία. Του αρέσει το γυναικείο φύλο και θα ήθελε να ερωτευτεί στο σπίτι του ΒΒ. Το πιο δυσάρεστο γεγονός στη ζωή του ήταν όταν πέθανε η μητέρα του. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος και όπως λέει και ο ίδιος είναι τίμιος και ειλικρινής.


ΝΤΟΡΕΤΤΑ

Επάγγελμα: Καθηγήτρια πιάνου σε ωδείο
Ημερομηνία γέννησης: 25/10/1964
Χόμπι: Μουσική, παίζει πιάνο και συγγραφή
Ύψος: 167 cm
Βάρος: 74 kg

Της αρέσει να μαγειρεύει και να κάνει αγαθοεργίες. Ζει στην Αθήνα. Περνάει πολλές ώρες στο σπίτι, της αρέσει να καλεί φίλους στο σπίτι της και όπως λέει και οι φίλοι της περνάνε τόσο ωραία που φέρνουν και άλλους… Έχει μία σχέση εδώ και έξι μήνες και θέλει να κάνει οικογένεια.


ΑΛΕΞΗΣ

Επάγγελμα: Τελειόφοιτος Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Ημερομηνία γέννησης: 10/10/1986
Χόμπι: Μπάσκετ
Ύψος: 181 cm
Βάρος: 74 kg

Μένει με τη γιαγιά του και έχει τέσσερα αδέλφια. Εργάζεται και σαν barman γιατί του αρέσει η νύχτα αλλά και η επικοινωνία με τον κόσμο. Είναι άτομο με απίστευτη ψυχραιμία και μπορεί να διαχειριστεί πολύ εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Αγαπάει το ποδόσφαιρο και δε χάνει αθλητική εκπομπή. Του αρέσει να φλερτάρει και όταν ενδιαφέρεται για μια κοπέλα θα την κυνηγήσει.