14.4.15

iTAG η νέα ψηφιακή ειδησεογραφική πλατφόρμα του Mega


Συμβαίνει κάτι μπροστά στα μάτια σας και θεωρείτε ότι μπορεί να αποτελέσει είδηση; Ζήσατε ως πρωταγωνιστής ή θεατής ένα σημαντικό, κατά τη γνώμη σας, γεγονός και θέλετε να το μοιραστείτε με άλλους και να το περιγράψετε ο ίδιος; Έχετε καταγράψει με το κινητό σας τηλέφωνο ή την κάμερά σας εικόνες από τα… απρόοπτα της καθημερινότητας ή τα παράξενα της φύσης;


Πάρτε την είδηση στα χέρια σας, μοιραστείτε τη και γίνεται ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα της ενημέρωσης!

Από τις 20 Απριλίου 2015 το MEGA εγκαινιάζει τη νέα ψηφιακή ειδησεογραφική πλατφόρμα iTAG και -όπως συμβαίνει ήδη σε μεγάλα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα- σας δίνει την ευκαιρία να συμβάλλετε με το δικό σας τρόπο στην κάλυψη της επικαιρότητας ή ακόμα και να την διαμορφώσετε.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση itag.megatv.com στείλτε τα δικά σας βίντεο ή και φωτογραφίες με εικόνες ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος, μαρτυρίες και προσωπικές ιστορίες, για να γίνουν θέμα συζήτησης και προβληματισμού και -γιατί όχι- να «παίξουν» ακόμη και ως «MEGA γεγονός» στο δελτίο ειδήσεων, με τη δική σας υπογραφή.

Στην πλατφόρμα του iTAG υπάρχουν θεματικές κατηγορίες για να υποδέχονται τα δικά σας βίντεο και φωτογραφίες, ενώ στα μεγάλα και έκτακτα γεγονότα το MEGA θα ανοίγει ειδικές κατηγορίες για να μπορείτε να στέλνετε το υλικό σας.
 
Αναλυτικά οι κατηγορίες είναι οι εξής:
1. Είναι γεγονός: Θέλετε να αναδείξετε ένα θέμα που σας απασχολεί και έχει ειδησεογραφικό ενδιαφέρον ή βρίσκεστε στην καρδιά της επικαιρότητας και θέλετε να κοινοποιήσετε κάτι που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας.
2. Φυσικά φαινόμενα: Η περιοχή στην οποία βρίσκεστε έχει χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα ή κάποια φυσική καταστροφή και θέλετε να μοιραστείτε εικόνες από την εμπειρία σας.
3. Προσωπικές ιστορίες: Μια προσωπική ιστορία που θέλετε να διηγηθείτε και θεωρείτε ότι μπορεί να ευαισθητοποιήσει και άλλους.
4. Μαρτυρίες: Περιγράψτε όσα βιώσατε ή είδατε από κάποιο σημαντικό, κατά τη γνώμη σας, γεγονός.
5. Τεχνολογία-Καινοτομία: Τα gadgets αποτελούν το πάθος σας και ίσως έχετε υλοποιήσει και κατοχυρώσει μια πρωτότυπη ιδέα.
6. Αθλητισμός: Επιθυμείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας ή θεαματικά στιγμιότυπα από αθλητικές διοργανώσεις.
7. Παράξενα: Καταγράφετε με το κινητό σας ή την κάμερά σας ένα παράξενο ή χιουμοριστικό γεγονός που δεν πιστεύετε oτι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Στείλτε τα βίντεο με τα θέματα που σας απασχολούν στο itag.megatv.com και πάρτε την είδηση… στα χέρια σας!

[Δελτίο Τύπου]