10.7.12

Κινητικότητα στον ΑΝΤ1 Περιορίζεται η ενημέρωση - Ανακατατάξεις στο ραδιόφωνο


Μετά την κατάργηση του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων ο ΑΝΤ1 προχωρά και σε περαιτέρω αλλαγές, στο πλαίσιο περικοπών. Ετσι, αν και τα σενάρια που εξετάζονται για την καλοκαιρινή πρωινή ζώνη είναι πολλά, τελικά φαίνεται πως επικρατέστερο σύμφωνα με τις έως τώρα εξελίξεις, είναι αυτό του συρρικνωμένου ενημερωτικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πηγές από το κανάλι, από τις 23 Ιουλίου θα αρχίσει να προβάλλεται μία ενημερωτική εκπομπή με τους Νίκο Ρογκάκο και Ντόρα Κουτροκόη ενώ στο κανάλι γίνονται συζητήσεις και για ένα νέο project.
Πρόκειται για μία lifestyle περιεχομένου εκπομπή που θα προετοιμαστεί σε συνεργασία με το επιτελείο του περιοδικού ΟΚ και η οποία ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα ενταχθεί στο πρόγραμμα. Θεωρείται, όμως, πολύ πιθανό.


Εντωμεταξύ, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου ΑΝΤ1 97,2 FM όπου μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες απολύσεις ενώ στόχος των επικεφαλής είναι τον Σεπτέμβριο ο σταθμός να αλλάξει φυσιογνωμία και να συνδυάζει τον ενημερωτικό και τον μουσικό χαρακτήρα με τον δεύτερο να υπερτερεί.

Οι σχέσεις των επικεφαλής του ΑΝΤ1 με τον διευθυντή του σταθμού, Μάκη Πουνέντη, παραμένουν προβληματικές καθώς ο τελευταίος φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με κάποιες αποφάσεις. Αυτό το διάστημα κάνει χρήση της αδείας του και δεν βρίσκεται στα γραφεία του ομίλου όπου αναμένεται να επιστρέψει το φθινόπωρο, οπότε και θα αποφασιστεί το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1.
Πηγή:Το Βήμα