14.9.12

«Παραπολιτικά», Κυκλοφορεί η νέα εβδομαδιαία


«Παραπολιτικά», νέα εβδομαδιαία αποκαλυπτική εφημερίδα.
Κυκλοφορεί στις 22 Σεπτεμβρίου

Στην τελική ευθεία για την έκδοσή της βρίσκεται η εβδομαδιαία αποκαλυπτική εφημερίδα «Παραπολιτικά», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Επικεφαλής της νέας αυτής εκδοτικής προσπάθειας, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης, Σύμβουλος Έκδοσης σήμερα της εφημερίδας MetroWeekend. 


Η διαφημιστική καμπάνια για το λανσάρισμα της νέας εφημερίδας έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο, υπό το μήνυμα «Παράλογη εποχή, λογικές απαντήσεις» και την επιμέλεια της The Newtons Laboratory. Η νέα εφημερίδα αποτελεί συνέχεια του site parapolitika.gr και θα κινείται στο χώρο της κεντροδεξιάς, αποτελούμενη από 80 σελίδες ύλης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον βασικό πυρήνα της αποτελούν μεταξύ άλλων οι δημοσιογράφοι Μενέλαος Τασιόπουλος, Παναγιώτης Τζένος, Θανάσης Λάλας, Θόδωρος Μουντζουρίδης (σκίτσο), Σωτήρης Ξενάκης, Γιάννης Αντύπας, Γιώργος Κατσίγιαννης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Σαρρής, Μακάριος Λαζαρίδης, Λεωνίδας Μπλαβέρης, Δημήτρης Κουνιάς, Νίκος Σαμοΐλης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Αμαλία Κάντζου, Μηνάς Τσαμόπουλος, Γιώργος Καραμέρος, Γιώργος Μητσικώστας, Λίζα Δουκακάρου κ.α.

daily fax