19.9.12

Το Twitter αναμορφώνει τις σελίδες προφίλ των χρηστών επιτρέποντας μεγάλες φωτογραφίες


Το Twitter θυμίζει όλο και περισσότερο το Facebook. Η τελευταία του κίνηση είναι να αναμορφώσει τις εφαρμογές και την ιστοσελίδα του ώστε να δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις φωτογραφίες, ενώ πλέον επιτρέπεται στους χρήστες να βάζουν μια μεγάλη εικόνα στην κορυφή της σελίδας τους ως μπάνερ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ντικ Κοστόλο αποκάλυψε τη νέα εμφάνιση σήμερα. Το νέο σχέδιο μετακινεί το photo stream των χρηστών πιο ψηλά στην αριστερή στήλη και κάνει μεγαλύτερα τα εικονίδια των φωτογραφιών. Η υπάρχουσα φωτογραφία-προφίλ των χρηστών θα εμφανίζεται πλέον στη μέση του νέου μεγάλου μπάνερ σε όλες τις εφαρμογές και την ιστοσελίδα.


Η κίνηση του να προστεθεί περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον είναι στη γραμμή του σχεδίου του Twitter να γίνει πιο πολύ ένας «προορισμός» και να το βοηθήσει να αναπτύξει το διαφημιστικό του μοντέλο.

Εκτός από τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας και των εφαρμογών για Android και iPhone, η εταιρεία έφτιαξε από την αρχή την εφαρμογή για iPad κάνοντας την «γρήγορη, όμορφη και εύκολη στη χρήση».

Οι αλλαγές θα αποκαλυφθούν σταδιακά, αλλά οι χρήστες που θέλουν να προσθέσουν μια εικόνα για μπάνερ στη σελίδα τους μπορούν να το κάνουν άμεσα πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους.

enimerosi24.gr