21.10.13

Dancing With The Stars η πρεμιέρα και η πρώτη εντύπωση


Dancing with the stars IV
"Ας ξεκινήσει ο χορός" ήταν το φετινό σύνθημα, το οποίο αναφώνησε η νέα παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού. Και μπορεί η έναρξη της πρεμιέρας του Dancing with the stars να μην ήταν ιδιαίτερα λαμπερή, όμως η Δούκισσα κατάφερε να δώσει το δικό της στίγμα και να μην μιμηθεί την προκάτοχο της, Ζέτα Μακρυπούλια.
Αρκετά αμήχανη στην έναρξη μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα της σαν να μην πίστευε πως ήταν η νέα παρουσιάστρια του shov, αλλά καθώς η ώρα περνούσε κατάφερε να φέρει επάξια εις πέρας το 4ωρο πρόγραμμα.
Οι ρόλοι της κριτικής επιτροπής αρκετά ευδιάκριτοι και χωρίς να έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Γιάννης Λάτσιος, Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξης Κωστάλας και Γκαλένα Βελίκοβα καλωσόρισαν παρουσιάστρια και τους χορευτές με το γνώριμο τρόπο τους.


Οι 14 χορευτές ξεδίπλωσαν το χορευτικό τους ταλέντο. Κάποιοι ξεχώρισαν με την χορογραφία τους και κάποιοι χρειάζονται περισσότερα μαθήματα. Πάντως, η Μαίρη Συνατσάκη που θεωρείται ήδη φαβορί δεν απέσπασε την εύνοια της κριτικής επιτροπής. Ο Μιχάλης Μουρούτσος απέσπασε θετικά σχόλια για το αισθησιακό tango που χόρεψε και κέρδισε τον αυστηρό κύριο Λάτσιο. Η Ελένη Χατζίδου και η Γωγώ Μαστοκώστα κέρδισαν με την έκφραση τους, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή παρόλο που έχει ασχοληθεί κι επαγγελματικά με τον χορό δεν απέσπασε μεγάλη βαθμολογία. Η εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά έπεισε πως ο εκκεντρικός Λάκης είναι καλός μαθητής. Η Κατερίνα Στικούδη λικνίστηκε στους ρυθμούς του τσα τσα, όμως η κριτική επιτροπή ήθελε κάτι παραπάνω από την τραγουδίστρια.
Στο green room η περσινή νικήτρια Ντορέτα Παπαδημητρίου, η οποία ήταν ετοιμόλογη και μια χαρά στο ρόλο της.
Το Dancing with the stars μόλις ξεκίνησε…. 

Βαθμολογική Κατάταξη 1ου live

1. Κλέλια Πανταζή & Παύλος: 28 βαθμοι

2. Μιχάλης Μουρούτσος & Άννα: 27 βαθμοί
3. Ευαγγελία Αραβανή & Vladimir: 26 βαθμοί
4. Σάκης Αρσενίου & Νικολέτα: 26 βαθμοί
5. Άλεξ Κάβδας & Κλώντια Άννα: 24 βαθμοί
6. Μαίρη Συνατσάκη & Yuri: 23 βαθμοί
7. Θάνος Καληώρας & Φωτεινή: 23 βαθμοί
8. Χρύσπα & Βαγγέλης: 23 βαθμοί
9. Ησαΐας Ματιάμπα & Μαρία: 22 βαθμοί
10. Γωγώ Μαστροκώστα & Θοδωρής: 22 βαθμοί
11. Κατερίνα Στικούδη & Ηλίας: 22 βαθμοί
12. Ελένη Χατζίδου & Γιώργος: 22 βαθμοί
13. Κωνσταντίνα & Διονύσης: 22 βαθμοί
14. Λάκης Γαβαλάς & Αναστασία: 20 βαθμοί