7.4.14

«Κατά τ’άλλα καλά» Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει με μία νέα μεγάλη επιτυχία! TEASER


«Κατά τ’άλλα καλά»
ετοιμάζεται να μας πει και να μας τραγουδήσει ο Γιάννης Πλούταρχος στο ολοκαίνουριο πολυαναμενόμενο τραγούδι του που κυκλοφορεί σε τέσσερις ημέρες!

Ελάχιστες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Παντελή Παντελίδη στη σκηνή του «Teatro» από τις 25 Απριλίου και για 10 εμφανίσεις, η μεγάλη δισκογραφική επιστροφή για το Γιάννη Πλούταρχο είναι γεγονός.

Ο Γιάννης Πλούταρχος δεκατρείς μήνες έπειτα από την κυκλοφορία της πολυπλατινένιας δισκογραφικής δουλειάς του «Κάτω απ’τον ίδιο ήλιο» επιστρέφει στη μεγάλη οικογένεια της Minos – EMI αλλά και στις ραδιοφωνικές συχνότητες με μία νέα μεγάλη επιτυχία.

«Κατά τ’άλλα καλά»
Αυτός είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου επερχόμενου τραγουδιού του «καλύτερου παιδιού», το οποίο υπογράφουν συνθετικά και στιχουργικά δύο καταξιωμένοι δημιουργοί της σύγχρονης εγχώριας μουσικής σκηνής, ο Πάνος Καπίρης και η Ελένη Γιαννατσούλια αντίστοιχα. Ένα τραγούδι μάλιστα που αποτελεί το πρώτο δείγμα – προάγγελο του επόμενου άλμπουμ του Γιάννη Πλούταρχου.

«Κατά τ’άλλα καλά», η νέα μεγάλη επιτυχία της χρονιάς έρχεται σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση από τη Minos – EMI σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά τη χώρα.


www.hit-channel.com