5.9.14

Η Ελεονώρα Μελέτη με #Hashtag στο κανάλι Ε



Η μετακίνηση ήταν ήδη γνωστή, η ανακοίνωση του E, την οριστικοποίησε. Η Ελεονώρα Μελέτη από την προσεχή σεζόν θα συνεργάζεται με το τηλεοπτικό κανάλι Epsilon, με μια νέα εκπομπή με τίτλο «#hashtag».


Μία λέξη θα είναι το σημείο αναφοράς κάθε εκπομπής, στην οποία η παρουσιάστρια θα ερευνά την έννοια αυτής της λέξης μέσα από ρεπορτάζ, αλλά και προσωπικές εμπειρίες. Οπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, «...αυτό είναι και το βασικό –πρωτότυπο- στοιχείο που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς η Ελεονώρα γίνεται –πέρα από τις συνεντεύξεις και τις μαρτυρίες- η ίδια «πρωταγωνίστρια» της έρευνας σε κάθε επεισόδιο».

Δεδομένου ότι η Ελεονώρα Μελέτη, φημίζεται για την τάση της να κάνει εκπομπές για άλλους, μιλώντας πρώτα και πάνω απ' όλα για τον εαυτό της, μπορούμε να πούμε ότι η νέα εκπομπή, θα είναι αυτή που της ταιριάζει (παρουσιάζει και πρωταγωνιστεί η ίδια...).

Υπενθυμίζεται ότι το Ε πρόκειται να μετατραπεί σε ένα νέο κανάλι από την προσεχή σεζόν, που θα θυμίζει κάτι από τις παλιές εποχές δόξας της μεσημεριανής ζώνης (με Λαμπίρη, Μελέτη, Καραβάτου...).