20.12.14

Μάκης Πουνέντης για Ελένη Τσολάκη: "μύριζε η ανάσα σου και σου έδινα μέντες"


Στο Ougachallenge εμφανίστηκε η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη και σε ερώτηση που της έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το αν θα προτιμούσε να πέσει το κινητό της στην τουαλέτα ή να αν θα ξανά συνεργαζόταν με τον Μάκη Πουνέντη, εκείνη απάντησε ότι θα προτιμούσε το δεύτερο.

Ο Μάκης Πουνέντης από την πλευρά του ακούγοντας το απόσπασμα στην εκπομπή του "Αυτά είναι" την Παρασκευή 19/12 αντέδρασε και είπε: "Ελένη Τσολάκη θλίβομαι ειλικρινά λυπάμαι για τη συμπεριφορά αυτή, γιατί εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο πολύ σε πρόσεχα και σε περιποιούμουν, τέσσερις μήνες συνεργαζόμασταν, τόσο σε άντεξα.
Ξεχνάς Ελένη Τσολάκη το πρωί που ερχόσουν στην εκπομπή και μύριζε η ανάσα σου και είχα τις μέντες και σου έδινα την καραμελίτσα για να μην ξεφτιλιστείς στους συνεργάτες σου. Ελένη με πίκρανες, με πίκρανες πολύ, δεν πειράζει".

Στην συνέχεια απευθύνθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλοντας να την προειδοποιήσει για την συνεργάτιδά της λεγοντας: "Σταματίνα ,το νού σου! Είσαι η επόμενη! Αν αυτά τα λέει για μένα, φαντάσου τι θα γίνει μετά με σένα. Φύλαξε τα νώτα σου! Αυτό έχω να πω μόνο."

Να θυμήσουμε ότι οι δυο τους συνεργάστηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΛΑΜΨΗ 92,3 από τον Σεπτέμβριο του 2013 έως τον Γενάρη του 2014.