20.1.15

Τι δεν θα δούμε τελικά στον ΑΝΤ1



Το κανάλι του Αμαρουσίου, έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, πως τολμάει να επενδύσει σε νέα προγράμματα, παρά την οικονομική στενότητα που υπάρχει στο τηλεοπτικό τοπίο.
Φέτος, ο ΑΝΤ1 επένδυσε και στη μυθοπλασία βγάζοντας στον τηλεοπτικό αέρα 5 νέες σειρές στην αρχή της σεζόν και μέσα στις σκέψεις του καναλιού ήταν να βγάλουν μια ακόμα σειρά στο δεύτερο μισό, που σύμφωνα με όσα είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, βασιζόταν σε ξένο φορμάτ και είχε αναφορές στην κινηματογραφική επιτυχία Notting Hill.
Σύμφωνα με πληροφορίες  οι υπεύθυνοι του καναλιού, παρά την αρχική τους σκέψη να εντάξουν στο πρόγραμμα τους αυτή τη σειρά και ακόμα ένα νέο πρόγραμμα το Gogglebox, που είχε στοιχεία reality και στο εξωτερικό σημειώνει μεγάλη επιτυχία, τελικά αποφάσισαν να “κάνουν πίσω”.
πορεία του καναλιού στους πίνακες τηλεθέασης, από τη μέχρι τώρα πορεία, είναι δυνατή και έτσι, οι υπεύθυνοι του σταθμού προτίμησαν να κινηθούν συντηρητικά και να μην μπουν σε μεγαλύτερα έξοδα.
Όσοι λοιπόν αναμένατε αυτά τα δυο προγράμματα, όπως όλα δείχνουν, θα μείνουν πίσω, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να τα δούμε κάποια στιγμή αργότερα.

toratora