8.3.15

Σπυροπούλου-Καραβάτου: Η ανατροπή στη μάχη της τηλεθέασης και η δυναμική της ενημέρωσης!

Οι ενημερωτικές εκπομπές μονοπωλούν λόγω των συνεχόμενων πολιτικών εξελίξεων το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, τόσο μέσα στην εβδομάδα όσο και το Σαββατοκύριακο.


Έτσι τις τελευταίες εβδομάδες η Κατερίνα Καραβάτου που κέρδιζε με άνετη πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Σαββατοκύριακου, καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.
Αν και με μικρή διαφορά ο Σπύρος Μάλλης αναδείχθηκε νικητής της τηλεθέασης το Σάββατο 7 Μαρτίου, σημειώνοντας στο γενικό σύνολο 13,8% και στο δυναμικό κοινό 8,6 %.

Η Κατερίνα Καραβάτου με ποσοστό 13,5 % στο γενικό σύνολο ακολούθησε σε απόσταση αναπνοής, από τον Σπύρο Μάλλη, ενώ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακολούθησε τρίτη με ποσοστό στο γενικό σύνολο 11,7%.

Βέβαια, η μεγάλη ανατροπή στα νούμερα τηλεθέασης έγινε στο δυναμικό κοινό, όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το Σπίτι μου σπιτάκι μου σημείωσε υψηλό ποσοστό 14,9% ενώ άφησε πολύ πίσω της την Κατερίνα Καραβάτου με την εκπομπή Στα καλά καθούμενα που σημείωσε ποσοστό 9,3%.

Έτσι όπως δείχνουν μέχρι τώρα οι μετρήσεις της Nielsen η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάχεται σθεναρά για την άνοδο των νούμερων τηλεθέασης της εκπομπής της που έχει σημειώσει στη σεζόν χαμηλές πτήσεις.