2.3.15

Στην κορυφή της τηλεθέασης το "The Voice"


Το τρίτο επεισόδιο των blind auditions του "The Voice" ήταν και αυτή την Κυριακή με διαφορά η πρώτη επιλογή για το τηλεοπτικό κοινό που έμεινε συντονισμένο στο talent show και στον ΑΝΤ1, χαρίζοντας εξαιρετικά υψηλά ποσοστά σε όλα τα κοινά, με το σύνολο του κοινού να φτάνει το 42,5% και στους νέους 15-44 το 46,6%! 


Στο σύνολό του κοινού περισσότεροι από 2.000.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το show, ενώ πάνω από 4.000.000 τηλεθεατές ήταν ο μέσος όρος του κοινού που παρακολούθησε το "THE VOICE" έστω για ένα λεπτό. Σε επίπεδο πεντάλεπτου, το υψηλότερο μερίδιο ήταν στις γυναίκες 15-24 με 72,5% και ακολούθησαν οι γυναίκες 25-44 με 56,6% 

Πρώτο στη Ζώνη μετάδοσής του τερμάτισε το "The Voice" και με πολύ μεγάλη διαφορά σε όλα τα κοινά . Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά στο κοινό 15-44 έφτασε τις 33 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Ωστόσο η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 που του έδωσαν προβάδισμα 47,8 μονάδων και στις γυναίκες 25-44 που του έδωσαν διαφορά 37 μονάδων. 

ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ "THE VOICE" / ΚΥΡ 1.03.2015


Στο τρίτο επεισόδιο των blind auditions οι coaches έκαναν τα πάντα για να διεκδικήσουν τις καλύτερες φωνές για την ομάδα τους! Ας δούμε σε ποιους διαγωνιζόμενους πάτησαν το κουμπί και ποιον coach προτίμησαν εκείνοι τελικά.

Η Χαριάννα Μερεμέτη 25 ετών ερμήνευσε το "Smells like teen spirit" των Νirvana (Tori Amos).
Το πείσμα αλλά και η φωνή της Χαριάννας έκαναν 3 coaches να γυρίσουν. Ο Μιχάλης πάτησε πρώτος το κουμπί ενώ στην τελευταία νότα "ενέδωσαν" ο Αντώνης και η Μελίνα.
"Είμαστε καλά παιδιά στην ομάδα μου και γουστάρουμε να έρθεις" είπε ο Μιχάλης στη Χαριάννα, κάνοντάς την να τον επιλέξει και να μπει στην ομάδα του. 
Ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης 19 ετών ερμήνευσε το "Ο Αμλετ της Σελήνης" του Χρήστου Θηβαίου.
"Είσαι δικός μου!" ήταν τα λόγια της Μελίνας στον Ανδρέα που ενθουσιάστηκε πολύ με τη φωνή και το τραγούδι του και πάτησε το κουμπί. Ο Μιχάλης, ο Αντώνης και η Δέσποινα παραδέχτηκαν ότι έχει πολύ καλή φωνή και σίγουρα μια τέτοια φωνή δεν θα την άφηναν εκτός "TheVoice".

Η Αννα Βιλλανίδη 21 ετών ερμήνευσε το "Clown" της Emeli Sande και τα κατάφερε! Με τη μαγευτική φωνή της έκανε και τους 4 coach να γυρίσουν και να την διεκδικήσουν με πάθος.
Και τι δεν της είπαν για να την κερδίσουν. "Ένιωσα την ραχοκοκαλιά μου να ανατριχιάζει" είπε ο Αντώνης, ενώ ο Μιχάλης την προσκάλεσε να ακολουθήσει την ομάδα των "Εραστών της τέχνης." Όσο για τη Δέσποινα, χρησιμοποίησε τα μεγάλα μέσα, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ήταν η περσινή νικήτρια. "Αν θες να φτάσεις στην κορυφή, μόνο στη δίκη μου ομάδα θα έρθεις!".

Και η Αννα διάλεξε τη Δέσποινα!
Η Κάλλια Γελαγώτη 26 ετών ερμήνευσε το "Θα ρθω να σε δω" της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η Κάλλια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, τη χρονιά που μας πέρασε έλαβε μέρος στο Αυστραλιανό "The Voice" επιλέγοντας να είναι στην ομάδα του Ricky Martin.
Στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, ο Αντώνης Ρέμος κράτησε την Κάλλια στο "TheVoice" και μπήκε στην ομάδα του. "Μετά τον Ricky Martin θα έχει εσένα για coach", "είσαι μπουλντόζα", είπε ο Μιχάλης στον Αντώνη.

Με το τραγούδι "Τριανταφυλλένη" η Κατερίνα Καμπανέλη εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή του Voice και αυτή τη φορά κατάφερε να κάνει και τους 4 coach να γυρίσουν τις καρέκλες τους! Ο Μιχάλης, η Μελίνα, ο Αντώνης και η Δέσποινα ενθουσιάστηκαν όταν αντίκρισαν ξανά την Κατερίνα. "Έχεις κάτι αγγελικό όταν τραγουδάς" της είπε η Δέσποινα ενώ η Μελίνα της χάρισε μια μεγάλη αγκαλιά πάνω στη σκηνή. "Ήρθες με άλλο αέρα και αυτοπεποίθηση στη φωνή σου" της είπε ο Αντώνης, όμως η Κατερίνα τελικά επέλεξε να ακολουθήσει την ομάδα του Μιχάλη.
Ο Ευάγγελος Ζούλας εντυπωσίασε και τους 4 coaches με τη φωνή του και το πάθος της ερμηνείας του ερμηνεύοντας "Το πάτωμα" της Τάνιας Τσανακλίδου.

"Αν δεν πάταγα το κουμπί θα ντρεπόμουν για πολύ καιρό" είπε ο Μιχάλης, ενώ η Μελίνα τόνισε πόσο της άρεσε ό τρόπος που ερμήνευσε το κομμάτι δίνοντας του άλλη ένταση.
Ο Ευάγγελος όμως δήλωσε κατασταλαγμένος από πριν και διάλεξε τη Δέσποινα.

Ο Αλέξης Πρεβενάς 29 ετών ερμήνευσε το "Έσπασε η νύχτα" του Αντώνη Ρέμου και έκανε τον Αντώνη να γυρίσει κυριολεκτικά στην τελευταία νότα. Ο Αντώνης είπε ότι με το τραγούδι του ένιωσε πόσο θα ήθελε να είναι στην ομάδα του και τον επέλεξε ενώ ο Μιχάλης είπε στον Αλέξη ένα μεγάλο μπράβο που κατάφερε τον Ρέμο να γυρίσει με Ρέμο!

Με το τραγούδι "Have you ever see the rain" των Creedance Clearwater Revival, ο Andy Mark 47 ετών, εμφανίστηκε στo 3o blind audition του "ΤΗΕ VOICE". Για τον Andy αυτή η συμμετοχή ήταν το "τελευταίο τρένο" που παραλίγο να χάσει! Όμως η Μελίνα την τελευταία στιγμή γύρισε και τον επέλεξε για να βρίσκεται στην ομάδα της!


Η αναζήτηση για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας συνεχίζεται. Ποιοι από τους ταλαντούχους διαγωνιζόμενους θα καταφέρουν να διακριθούν, με μοναδικό "όπλο" τη φωνή τους… θα το δείτε στα επόμενα επεισόδια, στον ΑΝΤ1!

Μεγάλος χορηγός του προγράμματος είναι για 2η συνεχόμενη χρονιά η VODAFONE. Γιατί, εμπειρία είναι να τραγουδάς με πάθος! 

Ακόμη, μέσα από το επίσημο site του ΑΝΤ1 http://www.antenna.gr/thevoice θα μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε πρώτοι απ όλους, όσα συμβαίνουν στο "THE VOICE".
#TheVoiceGR