16.3.15

Στην κορυφή της τηλεθέασης το "The Voice" για ακόμα μια Κυριακή



ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ 49,8% ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 15-44 ΚΑΙ 42,2% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 4.000.000 ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ "THE VOICE ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ

Το πέμπτο επεισόδιο των blind auditions του "THE VOICE" ήταν και αυτή την Κυριακή με διαφορά η πρώτη επιλογή για το τηλεοπτικό κοινό που έμεινε συντονισμένο στο talent show και στον ΑΝΤ1, χαρίζοντας εξαιρετικά υψηλά ποσοστά σε όλα τα κοινά, με το σύνολο του κοινού να φτάνει το 42,2% και στους νέους 15-44 το 49,8%! 

Στο σύνολo του κοινού 2.150.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το show, ενώ 4.118.488 τηλεθεατές ήταν παρακολούθησαν το "THE VOICE" έστω για ένα λεπτό. 

Σε επίπεδο πεντάλεπτου, το υψηλότερο μερίδιο ήταν στις γυναίκες 15-24 με 72,4% και ακολούθησαν οι γυναίκες 25-44 με 61,2%. 

Πρώτο στη Ζώνη μετάδοσής του τερμάτισε το "THE VOICE" και με πολύ μεγάλη διαφορά σε όλα τα κοινά . Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά στο κοινό 15-44 έφτασε τις 29,7 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Ωστόσο η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 που του έδωσαν προβάδισμα 38,9 μονάδων.



Στο πέμπτο επεισόδιο των blind auditions οι coaches έκαναν τα πάντα για να διεκδικήσουν τις καλύτερες φωνές για την ομάδα τους! Ας δούμε σε ποιους διαγωνιζόμενους πάτησαν το κουμπί και ποιον coach προτίμησαν εκείνοι τελικά.

Κατερίνα Μπουρνέλη

28 ετών. Ερμήνευσε το "Καλημέρα" της Δέσποινας Βανδή.
Η Κατερίνα κατάγεται από την Ίο και ζει στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική που είναι η μεγάλη της αγάπη. Στα 17 της συμμετείχε στο Fame Story 3 που την βοήθησε στο να ξεκινήσει να τραγουδά επαγγελματικά. 
Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως, το Νίκο Βέρτη, το Νίκο Κουρκούλη, το Σταμάτη Γονίδη και το Νίκο Μακρόπουλο. Η Κατερίνα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής εδώ και 8 χρόνια.
Η Δέσποινα και ο Μιχάλης πάτησαν το κόκκινο κουμπί αν και από την αρχή φάνηκε ποιος θα ήταν ο νικητής σε αυτή τη διεκδίκηση!
"Εγώ πάτησα το κουμπί για να έχει η Δέσποινα κάποιον να ανταγωνιστεί, γιατί ήρθες πολύ στοχευμένα εδώ" είπε ο Μιχάλης ενώ η Δέσποινα ήταν απόλυτη λέγοντας, "Έτσι και τυχόν επιλέξεις να πας στην ομάδα του, αλίμονο σου!" 
Τελικά η Κατερίνα επέλεξε να ακολουθήσει την ομάδα της Δέσποινας.

Γιώργος Δημητρόπουλος
27 ετών. Ερμήνευσε το "Κι έμεινα εδώ" του Μπάμπη Στόκα.
Ο Γιώργος ζει στην Αθήνα και έχει δύο μεγάλες αγάπες. Τη μουσική και την προπονητική.
Στα 13 του χρόνια ξεκίνησε να τραγουδά σε σχολικές μπάντες, δεν έχει παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής και είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία στην Κομοτηνή όπου εκεί ξεκίνησε να τραγουδά και επαγγελματικά. Σήμερα εργάζεται ως προπονητής μπάσκετ σε εφήβους.
Και οι 4 Coach τον διεκδίκησαν με όλα τα μέσα! "Είσαι ο πιο ωραίος rebel τραγουδιστής που έχει περάσει από το Voice!" είπε ο Αντώνης. Η Δέσποινα και η Μελίνα συμφώνησαν για το πόσο δυνατή και καθαρή φωνή έχει ο Γιώργος, ενώ ο Μιχάλης του είπε: "Έλα να μπλέξουμε τα μούσια μας και τα μαλλιά μας, σε γουστάρω πολύ, έχεις τρομερή φωνή."
Η επιλογή του Γιώργου ήταν να ακολουθήσει την ομάδα του Μιχάλη, κάνοντας τον να "τρελαθεί" για ακόμη μια φορά.

Ηλέκτρα Μπαράκος
31 ετών. Ερμήνευσε το "So what" της Pink.
Η Ηλέκτρα γεννήθηκε στην Αμερική και στα 8 της επέστρεψε με τους γονείς της στην Ελλάδα. Μόλις τελείωσε το λύκειο, έφυγαν οικογενειακώς πίσω στην Αμερική. Έχει σπουδάσει μουσική και κλασικό τραγούδι και είναι κάτοχος bachelor στην όπερα. Είναι ιδιοκτήτρια και καθηγήτρια της δικής της σχολής φωνητικής. Ο πατέρας της είναι μπασίστας και μάλιστα παίζει μουσική στη μπάντα που τραγουδά η Ηλέκτρα.
Για την Ηλέκτρα η ευκαιρία ήρθε από την Μελίνα αφού ήταν εκείνη που γύρισε και την επέλεξε να είναι στην ομάδα της.
Ο Αντώνης όταν αντίκρισε την Ηλέκτρα την αναγνώρισε, και στεναχωρήθηκε που δεν πάτησε το κουμπί μιας και παλαιότερα είχε συνεργαστεί με τον πατέρα της. 
"Αυτό που με κράτησε πίσω ήταν ότι ήσουν λίγο σκληρή." είπε ηΔέσποινα, ενώ η Μελίνα τόνισε ότι αυτό της άρεσε και την έκανε να γυρίσει.

Μάκης Δράκος
26 ετών. Ερμήνευσε το "Sorry seems to be the hardest word" του Elton John.
Ο Μάκης κατάγεται από το Καρπενήσι και ζει στην Αθήνα. Εργάζεται ως ιατρικός επισκέπτης.
Είναι πτυχιούχος στο πιάνο, έχει κάνει 2 χρόνια κλασικό τραγούδι, μαθήματα αρμονίας, σεμινάρια ηχοληψίας και παίζει ερασιτεχνικά κιθάρα, μπάσο και ντραμς. Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε πριν 17 χρόνια ενώ στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τις μπάντες που είναι μέλος, "Why Not(e)" και "Sonic".
Οι 4 Coach ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία του Μάκη και τον καταχειροκρότησαν!
"Τα φαλτσέτα σου ήταν εντυπωσιακά! Έφτασες σε γυναικείους τόνους, είσαι υπέροχος" είπε η Δέσποινα συμπληρώνοντας ότι τον θέλει διακαώς στην ομάδα της.
"Καλλιτέχνες σαν κι εσένα τους εκτιμώ ιδιαίτερα και μ αρέσει πολύ να δουλεύω μ αυτούς. Θα ήθελα πολύ να έρθεις κοντά μου" είπε ο Αντώνης και αυτά τα λόγια κατάφερε να πείσει τον Μάκη να επιλέξει την ομάδα του.

Ίριδα Ζορμπά

24 ετών. Ερμήνευσε το "Sing it back" - Smoma.
Η Ίρις κατάγεται από την Ορεινή Αρκαδία και τη Σάμο και ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει ηχοληψία, φωνητική, πιάνο και εργάζεται ως δασκάλα φωνητικής και κιθάρας σε παιδιά. Ο πατέρας της, Γιώργος Ζορμπάς, είναι τραγουδιστής ρεμπέτικου και ο αδελφός της κιθαρίστας. Από τα 13 της χρόνια κάνει live μαζί με την οικογένεια της. έχει συνεργαστεί με Μαντώ, Διονύση Σχοινά, Θανάση Παπακωνσταντίνου και με το συγκρότημα "Υπόγεια ρεύματα".
Στην τελευταία νότα ο Αντώνης Ρέμος πάτησε το κόκκινο κουμπί και την "έκλεψε" όπως είπε, απ τους υπόλοιπους Coach επιλέγοντάς την για την ομάδα του.
"Αισθάνθηκα ότι δεν πήρα το κάτι παραπάνω, ίσως έφταιγε και η επιλογή του τραγουδιού" είπε η Δέσποινα και την καλωσόρισε στο Voice.

Αντώνης Σιγανός
32 ετών. Ερμήνευσε το "Μη φύγεις τώρα" του Νίκου Οικονομόπουλου.
Ο Αντώνης κατάγεται και ζει στη Ρόδο. Ξεκίνησε το τραγούδι από μαθητής με τη χορωδία του σχολείου ενώ στα 17 του ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά. Από το 2003 είναι ο βασικός τραγουδιστής στο "Αστρα" live στη Ρόδο. Στο Voice δήλωσε συμμέτοχη ύστερα από την παρότρυνση όλων των Ροδιτών που τον αγαπούν και τον στηρίζουν.
Ένας χαμός επικράτησε με την εμφάνιση του Αντώνη στη σκηνή του Voice. Οι Coach πατούσαν τα κόκκινα κουμπιά ό ένας του άλλου. 
Η Δέσποινα πήγε στην καρέκλα του Αντώνη και τον έκανε να γυρίσει, ο Αντώνης πάτησε το κουμπί της Μελίνας, ενώ η Δέσποινα πάτησε και το κουμπί του Μιχάλη.
"Όλο αυτό το παιχνίδι το κάναμε γιατί αισθανθήκαμε ότι έχεις μια πολύ ωραία λαϊκή φωνή και θα έπρεπε να μείνεις στο Voice" είπε η Δέσποινα ενώ ο Αντώνης του είπε χαμογελώντας, "Από Σιγανό θα σε κάνω Βροντερό" και μάλλον αυτή η φράση του ήταν αρκετή για να κάνει τον Αντώνη να επιλέξει Αντώνη!

Κατερίνα Ευγενικού

Ερμήνευσε το "Τι σου κανα και πίνεις" της Μελίνας Ασλανίδου.
Η Μελίνα, ο Μιχάλης και η Δέσποινα διεκδίκησαν την Κατερίνα. 
"Πόσο χαίρομαι όταν γυρίζω και βλέπω ανθρώπους που εκπέμπουν τέτοια γλυκύτητα και τόση ζεστασιά.." είπε η Δέσποινα, ενώ η Μελίνα αν και διέκρινε μια αστάθεια στη φωνή της , είπε πως της άρεσε πολύ η χροιά της.
Η Κατερίνα επέλεξε να ακολουθήσει την ομάδα της Μελίνας λέγοντάς της ότι δεν θα την απογοητεύσει!

Δημήτρης Λιόλιος

32 ετών. Ερμήνευσε το "Δύο ψέματα" του Αντώνη Ρέμου.
Ο Δημήτρης ζει στην Αθήνα και είναι τραγουδιστής. Μετά τη συμμετοχή του στο Fame Story το 2003, ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά και μέχρι και σήμερα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και άλλοι.
Ο Αντώνης η Δέσποινα και η Μελίνα ρίχτηκαν στη μάχη της διεκδίκησης αφού ήταν εκείνοι που πάτησαν το κουμπί.
"Με συγκίνησες τρελά, ο λόγος που δεν γύρισα είναι γιατί οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου θα σε χειριστούν καλύτερα" είπε ο Μιχάλης.
Ο Αντώνης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δημήτρη, όμως δεν τον κατάλαβε. Γύρισε καθώς άκουσε μια υπέροχη φωνή όπως του είπε και τον καλωσόρισε στο Voice. 
Η Δέσποινα από την άλλη του είπε ότι μπορεί να τον βοηθήσει να αναδείξει αυτό το χάρισμα που έχει και μάλλον αυτή η φράση έκανε τον Δημήτρη να επιλέξει την ομάδα της. 
Η αναζήτηση για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας συνεχίζεται. Ποιοι από τους ταλαντούχους διαγωνιζόμενους θα καταφέρουν να διακριθούν, με μοναδικό "όπλο" τη φωνή τους… θα το δείτε στα επόμενα επεισόδια, στον ΑΝΤ1!