20.4.15

Ο Πάνος Καλλίδης και οι REC στο party του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM


Μία μοναδική βραδιά έζησαν οι ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, την Κυριακή  19 Απριλίου, σε ένα ακόμα πάρτυ του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού! 
Ο Πάνος Καλίδης, οι REC και η Βασιλική Νταντά τραγούδησαν live και χάρισαν μοναδικές στιγμές κεφιού και διασκέδασης στο κατάμεστο Block Club στον Πειραιά!



Τη βραδιά άνοιξε η Βασιλική Νταντά,  δίνοντας τη σκυτάλη στους Rec,  που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία με το νέο τους τραγούδι, σε συνεργασία με τον  Stan, ¨Μπες¨! Στη συνέχεια την εμφάνισή του στην πίστα έκανε ο Πάνος Καλίδης




Τον αγαπημένο καλλιτέχνη υποδέχτηκαν θερμά οι ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm αλλά και οι θαμώνες του Block Club, που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! ¨Έχω γιορτή¨, ¨Σπίρτο¨, ¨Τρελή ιδέα¨, ήταν μερικά από τα τραγούδια του Πάνου Καλίδη που ξεσήκωσαν τον κόσμο! Τη βραδιά παρουσίασε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Λιάτσος!


Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, για ακόμα μία φορά σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πρώτοι και αποκλειστικά, όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες σε μοναδικά live party της Αθήνας!