12.4.16

"Be A Music Star" Ο Λάμψη 92,3 & o 95.2 Athens DeeJay σου δίνουν την ευκαιρία να ξεκινήσεις την καριέρα σου στο τραγούδι


"Be A Music Star" από τον ΛΑΜΨΗ 92,3 & τον 95.2 Athens DeeJay

Ο Λάμψη 92,3 & o 95.2 Athens DeeJay σου δίνουν τη μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσεις δυναμικά την καριέρα σου στο τραγούδι και να υπογράψεις συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρεία Panik Records, για την ηχογράφηση και κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού και video clip.


Δυο νικητές, ένας από κάθε ρεπερτόριο (Ελληνικό – Ξένο) θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρεία Panik Records, για την ηχογράφηση και κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού και video clip.


Η διαδικασία:
1. Διάλεξε το ρεπερτόριο που σου αρέσει (Ελληνικό ή Ξένο). 
Δυο νικητές, ένας από κάθε ρεπερτόριο (Ελληνικό – Ξένο) θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρεία Panik Records, για την ηχογράφηση και κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού και video clip.

2. Βιντεοσκόπησε το κομμάτι σου! 
Τράβηξε από το κινητό σου, το tablet σου, ή το computer σου, ένα selfie video τραγουδώντας το αγαπημένο σου τραγούδι acapella (σκέτη φωνή). Διάρκεια του video maximum 30 δευτερόλεπτα. 

3. Ανέβασε το video σου στο BeAMusicStar.gr μέχρι 15/5! 
Διάρκεια του video maximum 30 δευτερόλεπτα.

Από την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 ξεκινάει η φάση της ψηφοφορίας των selfie videos από το κοινό. Ο κάθε ένας μπορεί να ψηφίσει μέχρι και πέντε διαφορετικά selfie videos σε κάθε κατηγορία. Η φάση αυτή τελειώνει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016.
Τα πέντε videos από κάθε κατηγορία (Ελληνικό – Ξένο) που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους περνάνε στην 3η φάση.

Η επιτροπή του Be a Music Star που αποτελείται από τους: Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Γιώργο Λιάγκα, Θέμη Γεωργαντά και Γιώργο Αρσενάκο θα αποφασίσει για τους δυο τελικούς νικητές, έναν από κάθε ρεπερτόριο.

Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και που θα είναι μεταξύ 13 με 26 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο party με την συμμετοχή των δέκα επικρατέστερων υποψήφιων νικητών (πέντε ανά ρεπερτόριο), όπου και η επιτροπή θα ανακοινώσει του δυο μεγάλους νικητές – νικήτριες.

ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ
Δυο νικητές, ένας από κάθε ρεπερτόριο (Ελληνικό – Ξένο) θα ξεκινήσουν την καριέρα τους υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρεία Panik Records, για την ηχογράφηση και κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού και video clip.