28.2.12

Τελευταία εβδομάδα εκπομπών η ερχόμενη για το ντουέτο Κατερίνας Αθανασίου και Δημήτρη Ψεματίκα στον Λάμψη 92,3 μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Το ανακοίνωσαν οι Κατερίνα & Δημήτρης από το blog τους: 

"Αγαπητά μας φιλαράκια σε λίγες μέρες κλείνουμε 10 χρόνια μαζί. Ήταν ένα πρωινό του Μαρτίου του 2002 όταν μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ο Λάμψη 92,3 ο πιο αγαπητός μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας έβγαινε ξανά στον αέρα.
Εμείς είχαμε πάρει ήδη τις θέσεις μας στο τότε ολοκαίνουργιομπλε στούντιο του Λάμψη 92,3 στον Ρέντη. Καινούργιο κτήριο, καινούργια γραφεία,καρέκλες ,τασάκια (τότε καπνίζαμε ακόμα).
Η ομάδα ήταν έτοιμη να φορτσάρει και να κάνει όλη την Αθήνα να ξυπνάει με ένα τεράστιο χαμόγελο...
Υπερπαραγωγή !!!! Ο Γιώργος Μαστής με την επιβλητική του φωνήστο δελτίο ειδήσεων ο Στράτος Ψαρρης πάντα‘γκρινιάζοντας’ στην κονσόλα η Κατερίνα να φτιάχνει τους πρώτους καφέδες της δεκαετίαςμας και ο Δημήτρης να ψάχνει να βρει αν κάποιο τραγούδι στο pc δεν έχει audio (μην γίνουμε και ρεζίλιστους ακροατές).
Με ακροαματικότητα στο ΜΗΔΕΝ είχαμε πεισμώσει να φέρουμε τον σταθμό στην πρώτη θέση του ραδιοφωνικού χάρτη της Αθήνας.
Ήταν ΜΑΓΙΚΟ !!! οι ακροατές μας ήταν εκεί , μέσα σε λίγους μήνες όλη η Αθήνα τραγουδούσε , « Παρασκευηηηηη Παρασκευηηη οε οε οοοο εεεε)», έψαχνε να βρει τον Μυστικό Ήχο με απίστευτη μανία και ταξίδευε από την μια άκρη της πόλης στην άλλη για να εντοπίσουν που είχαμε κρύψει το «ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ».
Στιγμές ανεπανάληπτες που όταν τις ζεις δεν θέλεις τίποτα άλλο απλά πας για ύπνο το βράδυ και ανυπομονείς να ξυπνήσεις το πρωί να πας στον σταθμό για να μιλήσεις με τα φιλαράκια σου.
Αργότερα η παρέα έγινε μεγαλύτερη ήρθε και ο περίεργος της παρέας , Διονύσης Καστόρας και το γλυκό έδεσε.
Παιχνίδια , ανέκδοτα , διαγωνισμοί, δώρα, γιόγκα !!! , ο Κετέρ καινούργιες ιδέες που σε έκαναν. κάθε πρωί να θέλεις να είσαι κομμάτι αυτής της ραδιοφωνικής παρέας.
ΔΕΚΑ χρόνια δεν βαρεθήκαμε ποτέ , δεν βαρεθήκαμε ποτέ να φτιάχνουμε τα απίστευτα κωμικά τρεϊλεράκια του καλοκαιριού (για να μην λείψουμε στα φιλαράκια μας), δεν βαρεθήκαμε ποτέ να ψάχνουμε τα πιο «καμένα» ανέκδοτα , δεν βαρεθήκαμε ποτέ να μπαίνουμε κάθε χρονο στο στουντιο και να ηχογραφουμε τις μεγαλες μας μουσικες επιτυχιες.
Είδαμε πολλούς από εσάς να παντρεύεστε να κάνετε παιδάκια και να έρχεστε στις εκδηλώσεις μας μαζί τους για να μας πείτε το πόσο Λαμψάκιατα εχετε κανει (χαχαχα).
Είδαμε παιδάκια του γυμνασίου να τελειώνουν το πανεπιστήμιο, δημοτικακια να πηγαίνουν πενθήμερη ακόμα και την Ελλάδα να διοργανώνει ολυμπιακούς αγώνες !!!
Γίναμε το μακροβιότερο πρωινό δίδυμο!!
Ταξιδέψαμε με τον Ρουβα στην Κωνσταντινούπολη και την Ρωσία, με την Παπαρίζου στην Ουκρανία , με τον Σαρμπελ στην Φιλανδία , με την Καλομοιρα στην Σερβία και σε πολλά από τα ταξίδια που κάναμε είχαμε την τιμή να έχουμε και εσάς μαζί μας.

Είναι φυσικό λοιπόν να σας αισθανόμαστε ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ μας. Το ταξίδι μας όμως στον Λάμψη 92,3 έφτασε στο τέλος του... Θα το θυμόμαστε πάντα ως το πιο ωραίο ταξίδι που μας έφερε η ζωή έως τώρα.
Ευτυχώς έχουμε και το site μας (www.katerina-dimitris.gr) αλλά και τα facebook/twitter που θα μας κάνουν να απαλύνουμε τον «πόνο» του χωρισμού και να συνεχίσουμε να σας μιλάμε. 
H επόμενη εβδομάδα θα είναι η τελευταία μας στον αέρα του Λάμψη και θα την αφιερώσουμε σε όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί…
Στο mail μας tafilarakiasou@gmail.com περιμένουμε τα δικά σας μηνύματα

Βεβαία μην ξεχνάτε ότι ….Ο ΕΡΩΤΑΣ με ΕΡΩΤΑ περνάει… οπότε σε λίγες μέρες θα σας ανακοινώσουμε τον επόμενο γιατί …॥ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ"