31.8.12

Λάουρα Νάριες: Οι νέες φήμες για το «Πρωινό Mou»


Τι ακριβώς συμβαίνει με τη Λάουρα Νάριες; Μετά το τέλος της συνεργασίας της με την εκπομπή ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη, φήμες τη θέλουν να συζητά με το Mega, για το Πρωινό Μou, ενώ άλλα δημοσιεύματα  πρόσφατα έκαναν λόγο για συζητήσεις με τον Alpha προκειμένου η νεαρή παρουσιάστρια να ενταχθεί στην ομάδα του "Μες στην Καλή χαρά".

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, αν όντως η Μαίρη Συνατσάκη δεν βρεθεί φέτος στο πρωινό του Mega, δεν αποκλείεται να δούμε τη Λάουρα Νάριες στο Πρωινό Mou, στη θέση της παρουσιάστρια του Master Chef II.


Πάντως μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς εκκρεμεί ένα ραντεβού της Μαίρης Συνατσάκη με τη διοίκηση του Μega (αξίζει πάντως να σημειωθεί πως, παρά το γεγονός ότι η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά, κανείς από το πρωινό του Mega δεν έχει υπογράψει ακόμα, ούτε καν το δίδυμο Φαίης Σκορδά - Γιώργου Λιάγκα) .

Όσο για τη Λάουρα Νάριες δεν φαίνεται να έχει τίποτα σίγουρο καθώς ακόμη και για το «Μες στην Καλή Χαρά» υπάρχει «συνωστισμός»,  μιας και ήδη έχουν κάνει συναντήσεις για την ίδια θέση η Κατερίνα Στικούδη η Δούκισσα Νομικού και η Δέσποινα Καμπούρη.

 yupiii.gr