3.9.12

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ράνια Κωστάκη - Βασίλης Δρυμούσης στην πρωινή ζώνη του Sfera 102,2


Μαζί με τη Ράνια Κωστάκη και τον Βασίλη Δρυμούση θα κάνει πρεμιέρα σύντομα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera 102,2.

Οι τρεις τους θα αντικαταστήσουν τον Βαγγέλη Περρή και της Έλενα Παπαβασιλείου.
H διεύθυνση του Sfera επιθυμούσε διακαώς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρωινή ζώνη. Τελικώς, οι συζητήσεις ευοδώθηκαν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έχει καθημερινή παρουσία στην εκπομπή αλλά σε ρόλο guest: Ράνια Κωστάκη και Βασίλης Δρυμούσης θα ξεκινούν κανονικά από το πρωί και στη συνέχεια στην παρέα θα προστίθεται και ο Γρηγόρης.


Η Ράνια Κωστάκη επιστρέφει στο ραδιόφωνο ύστερα από απουσία ενός χρόνου, καθώς για ένα διάστημα είχε μετακομίσει στον Βόλο ακολουθώντας τότε τον σύντροφό της. Οι δυο τους χώρισαν και έτσι η ραδιοφωνική παραγωγός επέστρεψε στην Αθήνα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η Ράνια Κωστάκη έπαιζε το καλοκαίρι μουσική στο beach bar του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Νάξο και διατηρεί χρόνια φιλία με τον παρουσιαστή.

Ο Βασίλης Δρυμούσης από την άλλη, που πέρυσι προστέθηκε στην παρέα της εκπομπής "Μες στην Καλή Χαρά" στον Alpha, συνεργαζόταν με τον Sfera, αφού συμπαρουσίαζε με τη Ναταλία Γερμανού την εκπομπή της στον σταθμό μια φορά την εδβομάδα. 


yupiii.gr