21.1.15

Aυτές είναι οι νέες παρουσιάστριες του Joy!



Το Joy it’s inside you στο Mega ανανεώνεται. Οι ιθύνοντες στο Μεγάλο Καλάνι θέλησαν να δώσουν μια νέα νότα στην απογευματινή εκπομπή ποικίλης ύλης αλλάζοντας την ώρα προβολής, την ημέρα, προσθέτοντας ενότητες αλλά και λαμπερά πρόσωπα στην ομάδα τους.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, το Joy it’s inside you δεν θα προβάλλεται το πρωί – όπως είχε ακουστεί – ούτε δυο ημέρες την εβδομάδα. Θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 14:50 και θα έχει διάρκεια μιας ώρας. Οι γρήγορες εναλλαγές, τα θέματα ποικίλης ύλης και η φρεσκάδα σε εικόνα και παρουσίαση θα παραμείνουν.



Όσον αφορά στα νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στην εκπομπή, σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, θα είναι η Τζένη Μπαλατσινού η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Αφροδίτης Γραμμέλη, και θα κάνει τις συνεντεύξεις, η Σίσσυ Χρηστίδου(δεν είναι πια πολύ πιθανό) η οποία θα έχει μια στήλη για παιδιά και η ηθοποιός Τζένη Θεωνά η οποία θα μας ενημερώνει για ότι αφορά τους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Πρόταση έχει γίνει και στην Δέσποινα Καμπούρη να αναλάβει νέα στήλη η οποία θα μας μιλάει για στυλ και μόδα.



peoplegreece.com